Terug

Volg Hart van Nederland

Inbrekers gebruiken opmerkelijke truc bij drievoudige inbraak Eemnes

112

30 okt 2023, 09:19

Inwoners van Eemnes zijn in de nacht van woensdag op donderdag opgeschrikt door een reeks inbraken. Drie huizen werden het doelwit, waarbij de inbrekers een opmerkelijke methode gebruikten.

Door kleine gaatjes onder het slot te boren, wisten de inbrekers de sleutel aan de binnenkant van de deur te bereiken en zo toegang te krijgen tot de woningen.

De politie doet een dringende oproep aan de mensen om voorzichtig te zijn en adviseert om sleutels niet in het slot te laten zitten. "Hoewel het begrijpelijk is om voorzorgsmaatregelen te nemen, raden we aan om de sleutels elders op te bergen of aan de deurhendel te hangen," aldus de politie.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.