Terug

Volg Hart van Nederland

Inbreker (33) knapt uiltje in bed van bewoner in woning Leeuwarden

Inbreker (33) knapt uiltje in bed van bewoner in woning Leeuwarden

112

16 apr 2022, 21:39

Een 33-jarige Rotterdammer was kennelijk zó moe dat hij tijdens een bezoek aan Leeuwarden besloot in te breken in een woning om daar een uiltje te knappen. De bewoner, een bekende van de inbreker, trof de man slapend aan in zijn bed.

Rond 06:15 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een woning aan de Wissedwinger. Ter plaatse troffen agenten de 33-jarige inbreker én bekende van de bewoner slapend aan in bed. "Hij is wakker gemaakt en aangehouden voor vernieling", schrijft de politie Leeuwarden op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.