Terug

Volg Hart van Nederland

Hulpdiensten halen verwarde man uit bouwkraan in Maastricht

112

8 mei 2023, 09:46

De hulpdiensten hebben maandagochtend in Maastricht een man uit een hoge bouwkraan gehaald. De man was in de kraan geklommen en ging vervolgens op de draagarm staan. Na beneden te zijn aangekomen, werd de man naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie vertoonde de man verward gedrag.

De politie zette na een melding rond 07.00 uur de omgeving van de bouwkraan vlakbij de zuidelijke uit- en ingang van de Willem Alexandertunnel van de A2 af.

De hulpdiensten sloegen groot alarm. Enkele rijbanen van de naburige Akersteenweg/Winterbed werden afgesloten voor het verkeer. Alle wegen zijn inmiddels weer vrijgegeven.

Beeld: Track '88

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.