Terug

Volg Hart van Nederland

'Huisarts (40) opgepakt na vondst dode man (33) in vakantiehuis Drouwen'

112

5 sep 2023, 15:35

De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 33-jarige man uit het Groningse Musselkanaal. Het lichaam van de man werd zondagmiddag gevonden in een woning op een vakantiepark aan de Gasselterstraat in Drouwen.

Een 40-jarige man uit Enschede is maandag aangehouden "in het kader van eventuele verwijtbaarheid bij het overlijden", schrijft de politie. Volgens Dagblad van het Noorden zou het gaan om een huisarts die de eigenaar is van de vakantiewoning waar de overleden man is aangetroffen.

Volgens de krant zouden de twee mannen bekenden zijn van elkaar. De politie kan het beroep of de relatie tussen de twee mannen echter niet bevestigen. Wel zeggen ze dat er een grote hoeveelheid medicijnen in de woning is aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of die een rol hebben gespeeld bij het overlijden van de man.

Het onderzoek van de politie is nog in volle gang. Ze hopen later met meer informatie te kunnen komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.