Terug

Volg Hart van Nederland

OM: Doodsoorzaak Groeneweg onduidelijk

OM: Doodsoorzaak Groeneweg onduidelijk

112

20 feb 2017, 16:05

Het is nog altijd onduidelijk hoe de 19-jarige Leon Groeneweg uit Schiedam in 2008 aan zijn einde is gekomen. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) maandag. Het hernieuwde onderzoek is met deze conclusie afgesloten, ondanks nieuw uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek. Ook blijft in het ongewisse of andere mensen betrokken waren bij zijn dood en of er sprake is van een misdrijf. In de loop van de ochtend zijn de nabestaanden door het OM op de hoogte gebracht.

Noodlottig ongeval

De ouders zijn van mening dat te snel de conclusie is getrokken dat het om een noodlottig ongeval ging. Voor hen stond het vanaf dag 1 vast dat hun zoon door een misdrijf om het leven is gekomen. Ze zoeken al jaren naar de waarheid en hebben zelfs het lichaam van Leon laten opgraven voor forensisch onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.