Terug

Volg Hart van Nederland

Heldin redt bewoner zorgcentrum van brand, belandt zelf in ziekenhuis

112

8 okt 2023, 19:56

Een medewerkster van zorgcentrum De Anloop in het Drentse Schoonebeek heeft een bewoner gered wiens kamer in brand stond. Dat meldt een correspondent van Hart van Nederland. De vrouw raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De brand zou volgens een correspondent van Hart van Nederland zijn ontstaan doordat een bewoner van het woon-zorgcentrum zondagavond ging airfryen. Het apparaat vatte vlam en het appartement kwam vol rook te staan. Een zorgmedewerkster schoot volgens de correspondent vervolgens te hulp.

De vrouw redde de bewoner, maar raakte zelf wel gewond. Zij is naar het ziekenhuis gebracht en de bewoner maakt het goed.

Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.