Terug

Volg Hart van Nederland

Heftruck op z'n kant in voortuin, bestuurder raakt bekneld

Heftruck op z'n kant in voortuin, bestuurder raakt bekneld

112

22 mei 2023, 23:31

Een middag werken in de tuin is in het Zuid-Hollandse Sint-Maartensdijk uitgelopen op een drama. Een traumahelikopter moest ter plaatse komen, omdat de heftruck waarmee werd gewerkt op zijn kant belandde en de bestuurder bekneld raakte.

Het ongeval gebeurde volgens lokale media maandagavond rond 20.30 uur. Hoe de heftruck kon omvallen, is nog niet bekend.

Nieuwsgierige buurtbewoners

Vanwege de ernst van de melding, werden direct meerdere ambulances, de brandweer en de Rotterdamse traumahelikopter naar de tuin gestuurd. Ten minste één iemand is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, over de ernst van het letsel is op dit moment nog niets bekend.

Veel buurtbewoners kwamen op het drama af. De machine staat inmiddels weer overeind. De eigenaar heeft deze met behulp van een graafmachine en een tractor weer rechtgetrokken.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.