Terug

Volg Hart van Nederland

Heftige beelden: auto en vangrail helemaal kapot na ongeluk met vrachtwagen op A1

112

28 juli 2023, 16:53

Op de A1 bij Bathmen is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd met twee auto's en twee vrachtwagens. Vermoedelijk wisselde een auto van rijbaan en klapte daardoor op een vrachtwagen. De auto en de vangrail zijn hierbij flink beschadigd geraakt.

Wonder boven wonder zijn er geen gewonden gevallen. In beide richtingen waren de rijstroken vrijdagmiddag dicht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. Volgens een correspondent ter plaatste reed een auto tegen een vrachtwagen en vervolgens tegen de vangrail.

De auto en de vrachtwagen moesten worden afgesleept. Andere betrokken voertuigen kwamen er met lichte schade vanaf en konden hun weg vervolgen.

Vangrail

Vanwege het ongeluk en de flink beschadigde vangrail waren rijstroken in beide richtingen afgesloten. De vangrail moest namelijk worden hersteld. De weg is inmiddels weer vrijgegeven en de vangrail in het midden van de weg is gerepareerd. De file is opgelost.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.