Terug

Volg Hart van Nederland

Man zwaargewond bij ongeval op A73

Man zwaargewond bij ongeval op A73

112

7 feb 2017, 14:37

Op de snelweg A73 bij Echt is dinsdagmiddag een bestelbusje achterop een vrachtwagen geklapt. De bestuurder van het busje is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De snelweg tussen Nijmegen en Maasbracht is in zuidelijke richting korte tijd afgesloten geweest. De bestuurder van de bestelbus was aanspreekbaar, maar zat vanaf zijn romp volledig vast. Vanwege het weer bleek het niet mogelijk om per helikopter een trauma-arts naar de plek van het ongeluk te brengen. In plaats daarvan moest het medisch team per auto komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.