Terug

Volg Hart van Nederland

Heftig ongeluk op A59: auto in de kreukels, gewonde uit auto geknipt

112

26 mrt 2023, 15:00

Een ongeluk met meerdere auto's op de A59 zorgde voor een massale uitruk van hulpdiensten zondag. De auto's klapten door nog onbekende reden op elkaar.

Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur in de buurt van Waalwijk. Een persoon is gewond geraakt en moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Deze persoon is voor behandeling naar het ziekenhuis.

Volgens een verslaggever ter plaatse zijn twee kinderen door het ambulancepersoneel nagekeken, maar dat kan de politie aan Hart van Nederland niet bevestigen. Het is nog niet duidelijk of zij ook gewond zijn geraakt. Een van de rijbanen is afgesloten geweest en daardoor ontstond een lange file.

Heftige kettingbotsing op A59: gewonde, twee kinderen nagekeken
0:45
Heftige kettingbotsing op A59: gewonde, twee kinderen nagekeken

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.