Terug

Volg Hart van Nederland

Grote vechtpartij na feestje in partycentrum Honselersdijk, vier aanhoudingen

Grote vechtpartij na feestje in partycentrum Honselersdijk, vier aanhoudingen

112

17 apr 2022, 09:16

Een ware knalfuif in het Zuid-Hollandse Honselersdijk is zaterdagavond in mineur geëindigd: bezoekers van een Armeens feest gingen massaal met elkaar op de vuist. Zelfs toegesnelde agenten werden bij de vechtpartij betrokken.

Het geknok begon rond tien uur. De politieagenten die de vechtersbazen van elkaar probeerden te scheiden, werden zelf het mikpunt van geweld. Assistentie werd ingeroepen en dat was te zien ook: hondengeleiders en tientallen politieauto's kwamen ter plaatse.

Gebeten

Met genoeg eenheden op de been lukte het de politie om de angel uit de vechtpartij te halen. Maar niet nadat er nog wat rake klappen en hondenbeten werden uitgedeeld. Een van de gebeten vechtersbazen werd door ambulancepersoneel nagekeken en werd zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn vier aanhoudingen verricht, rond half elf keerde de rust weer terug. Op het feest waren ook bezoekers aanwezig die kinderen hadden meegenomen. Die konden toen het pand veilig weer verlaten. Wat de aanleiding is van de vechtpartij, is nog niet duidelijk.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.