Terug

Volg Hart van Nederland

Grote uitslaande brand in woningen boven supermarkt Apeldoorn, kinderdagverblijf geëvacueerd

112

15 juni 2023, 17:16

De brandweer is donderdagmiddag groots uitgerukt naar een brand in vier appartementen boven een supermarkt aan De Ploeg in Apeldoorn. Er komt veel rook vrij en de brand breidt zich uit naar meerdere woningen.

De brandweer heeft een groep kinderen van een kinderdagverblijf dichtbij de brand in veiligheid gebracht. Of er mensen in de appartementen of de supermarkt aanwezig zijn, weet de veiligheidsregio niet.

NL-Alert

Er zijn vier bluswagens ingezet en extra brandweereenheden gealarmeerd zodat er snel afgelost kan worden. Dat is misschien nodig door de weersomstandigheden. Inmiddels is een NL-Alert verstuurt vanwege de rook die vrijkomt bij de brand. De veiligheidsregio raadt omwonenden aan om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.