Terug

Volg Hart van Nederland

Grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum in Arnhem onder controle

112

5 juni 2023, 16:51

Bij revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem is maandagmiddag een grote brand uitgebroken. Bij de brand kwam veel rook vrij, die van veraf was te zien. De brand is na een paar uur blussen weer onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Dat laat Veiligheidsregio Gelderland-Midden weten aan Hart van Nederland. Een aantal eenheden van de brandweer zijn maandagavond aan het nablussen. "Alle cliënten zijn inmiddels naar huis of naar een andere locatie gebracht", laat een woordvoerder weten.

Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is, maar de brandweer laat weten dat het is ontstaan in een technische ruimte van het gebouw.

Op sociale media plaatsten mensen foto van de enorme rookpluim die boven het gebouw uitsteekt.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.