Terug

Volg Hart van Nederland

Grote ravage na botsing met sportwagen op N9, vier gewonden

112

28 apr 2023, 20:27

Drie auto's klapten vrijdagmiddag op de N9 tussen Julianadorp en Den Helder op elkaar. Bij het zware ongeluk raakten vier mensen gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De weg moest in beide richtingen worden afgesloten voor verkeer.

Een van de personenauto's kwam rond 16.10 uur door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Hierdoor botste de wagen tegen de tegemoetkomende voertuigen aan. Twee auto's raakten zwaar beschadigd. Een derde wagen liep schampschade aan de zijkant op.

Vier slachtoffers

Vier ambulances en de brandweer kwamen met spoed naar de plek van het ongeluk. Volgens de politie raakten vier mensen gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De N9 moest hierdoor in beide richtingen dicht.

De VOA deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht. De komende tijd verder worden onderzocht hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie laat weten dat de bergers inmiddels de auto's hebben meegenomen.

Beeld: HFV / GLOCALmedia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.