Terug

Volg Hart van Nederland

Grote brand in Haarlemse Febo

112

27 aug 2023, 21:48

Bij de Febo aan de Paul Krugerstraat in Haarlem is zondagavond brand uitgebroken. De uitslaande brand zorgde voor flink wat rook boven de stad. De brand is inmiddels onder controle, er raakte niemand gewond.

De brand ontstond zondagavond rond kwart voor zeven in het Febo-filiaal in Haarlem. De vlammen sloegen uit het pand en de rook was al van ver te zien.

De straat en de woning boven de snackbar zijn ontruimd. Het was op het moment van de brand, waarschijnlijk door de Formule 1-race in Zandvoort, erg druk in de straat. Rond kwart over zeven kreeg de brandweer de brand onder controle.

Frituurpan

Het is nog niet duidelijk hoe de brand precies is ontstaan, vertelt een woordvoerder van de veiligheidsregio. "Waarschijnlijk is de brand ontstaan in een frituurpan, maar dat weten we nog niet zeker", zo meldt iemand van de veiligheidsregio.

Er raakte niemand gewond bij de brand. "Er wordt nog iemand nagekeken die mogelijk rook heeft geïnhaleerd. Waarschijnlijk hoeft 'ie niet mee naar het ziekenhuis."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.