Terug

Volg Hart van Nederland

Grote brand in distributiecentrum Picnic in Almelo onder controle

112

11 juli 2022, 06:53

In een distributiecentrum van onlinesupermarkt Picnic aan de Zeearend in Almelo is zondagavond een zeer grote uitslaande brand ontstaan. Volgens de brandweer woedde de brand in het hele pand. Iets voor 01.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Wel is de brandweer nog enige tijd bezig met nablussen. Van het pand is nog maar weinig over.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. De bluswerkzaamheden richtten zich op het voorkomen dat de brand kon overslaan naar naastgelegen panden. Ook heeft de brandweer meerdere elektrische bezorgautootjes van de onlinesupermarkt in veiligheid kunnen brengen.

Dikke rook

Er kwam veel rook vrij bij de brand, welke tot in de wijde omgeving te zien was. Inmiddels is de hoeveelheid rook sterk afgenomen. De brandweer waarschuwt omwonenden om uit de rook te blijven en ramen en deuren gesloten te houden.

Het distributiecentrum ligt naast een ziekenhuis, maar volgens de brandweer heeft dat geen last van de rook.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.