Terug

Volg Hart van Nederland

Groot politieonderzoek in Diemen na vinden dode en zwaargewonde in woning

112

14 jan 2024, 18:40

Momenteel is er een groot politieonderzoek gaande in Diemen. De politie heeft zondagmiddag in een woning een dode en een zwaargewonde aangetroffen.

Wat zich heeft afgespeeld in de woning aan het Sint Janskruid is onduidelijk.

De politie kreeg rond 16.10 uur een melding dat er iets aan de hand was in de woning, vertelt een woordvoerder. Toen agenten naar binnen gingen, vonden ze de beide slachtoffers. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

De identiteit van de overleden persoon is nog niet vastgesteld.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.