Terug

Volg Hart van Nederland

Groep schopt onbekende jongen tegen hoofd en duwt hem op spoor

Groep schopt onbekende jongen tegen hoofd en duwt hem op spoor

112

6 mei 2023, 11:49

Een grote groep personen heeft vrijdagavond op station Bijlmer Arena in Amsterdam iemand geschopt en geslagen en op het spoor geduwd. Volgens de politie is de jongen of man op het perron onder meer tegen zijn hoofd geschopt. De politie spreekt van een heftig geweldsincident en weet nog niet wie het slachtoffer is.

Het gebeurde rond 21.25 uur. Beelden van het incident gaan rond op sociale media. Een politiewoordvoerster noemt het heftige beelden: "Wie het slachtoffer in deze zaak is, staat nog niet vast. Op de beelden is te zien dat iemand in een blauw vest keihard tegen zijn hoofd wordt getrapt, terwijl hij al op de grond lag."

Getuigenoproep en videobeelden

Het slachtoffer wist op een gegeven moment toch op te staan, maar hij werd vervolgens het spoor op geduwd. "Het zou goed zijn dat hij nagekeken wordt door zorgprofessionals", zegt de politiewoordvoerster.

De politie roept getuigen van het incident op zich te melden en komt graag in contact met het slachtoffer. Ook roept de politie op de video niet verder op sociale media te verspreiden en beelden van de mishandeling alleen met de politie te delen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.