Terug

Volg Hart van Nederland

Gigantische, uitslaande brand bij autobedrijf in Heerhugowaard, NL Alert voor rook

112

29 dec 2023, 06:56

Bij een autobedrijf in het Noord-Hollandse Heerhugowaard is sinds donderdagavond een gigantische brand bezig. De brandweer is met meerdere eenheden uitgerukt om het vuur aan de Nijverheidsstraat te blussen, laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten.

Volgens de woordvoerder is sprake van een zeer grote, uitslaande brand en wordt er vooral ingezet op het behoud van aangrenzende panden.

Wegens de grote rookontwikkeling heeft de politie de N242 afgesloten, zo meldt NH Nieuws. Omwonenden kregen vanwege de grote hoeveelheid rook kort na middernacht een NL Alert. Het autobedrijf is volledig uitgebrand.

De brand brak rond 22.30 uur uit. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP Beeld: HFV/Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.