Terug

Volg Hart van Nederland

Gezin met twee jonge kinderen rijdt kanaal in en overlijdt

Gezin met twee jonge kinderen rijdt kanaal in en overlijdt

112

23 mei 2023, 10:01

Een 37-jarige vader en zijn twee jonge kinderen zijn omgekomen doordat hun auto in een kanaal is beland in het Belgisch-Limburgse Lommel. Het gaat om een Nederlands gezin, melden Belgische media.

De auto kwam rond 00.30 uur in de nacht van maandag op dinsdag in het kanaal Bocholt-Herentals terecht, een paar kilometer van de Nederlandse grens, meldt de Belgische politie. Mogelijk ging het om een wanhoopsdaad, schrijft de Vlaamse krant Het Belang van Limburg.

Het Nederlandse gezin woonde in Lommel-Kolonie, schrijft de krant.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

ANP

Beeld: Google Streetview

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.