Terug

Volg Hart van Nederland

Angst na kogelregen op Utrechtse woning, moeder en twee kinderen lagen te slapen

Angst na kogelregen op Utrechtse woning, moeder en twee kinderen lagen te slapen

112

9 juni 2023, 19:35

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een groep van drie tot vijf personen het vuur geopend op een huis in de Utrechtse wijk Overvecht. In de woning lagen op dat moment een moeder en haar twee kinderen te slapen.

Rond 01.50 uur werden zowel de voorkant als de achterkant van de woning aan de Berezinadreef onder vuur genomen door de groep. De moeder en haar twee kinderen raakten niet gewond bij de beschieting.

De moeder schrok wakker door het geluid van brekend glas na de kogelinslagen. Ze zag hoe een groep van drie tot vijf mensen met ieder een vuurwapen op de woning schoten.

Zoeken naar verdachten

Het motief achter deze schietpartij is nog onbekend en de politie is druk bezig met het onderzoek. Volgens de politie zijn sommige verdachten te voet gevlucht in de richting van winkelcentrum Overkapel, terwijl anderen erin slaagden te ontkomen in een duistere auto.

De politie doet een oproep aan getuigen van dit schietincident om zich te melden. Ook wordt mensen verzocht om eventuele camerabeelden te delen met de autoriteiten, voor het geval er iets verdachts is vastgelegd op beeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.