Terug

Volg Hart van Nederland

Gewonde na schietpartij in Den Haag, drie mensen opgepakt

112

10 dec 2023, 09:43

Bij een schietpartij in een appartementencomplex aan de Asstraat in Den Haag is zaterdagavond iemand gewond geraakt, meldt de politie. Die gewonde is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Volgens een correspondent ter plaatse zou het slachtoffer een jonge vrouw zijn. De politie kan dit nog niet bevestigen. De vrouw zou gewond zijn geraakt aan haar been. Het slachtoffer is door het toegesnelde ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Aanhoudingen

Na de schietpartij heeft de politie drie mogelijke verdachten aangehouden. Die werden ingerekend op het Zonneoord in Den Haag. Ook over de identiteit van de drie mogelijke daders zegt de politie niets.

Over de oorzaak van de schietpartij wordt nog onderzoek gedaan. Volgens de correspondent zou het gaan om een conflict in de relationele sfeer.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.