Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte aangehouden na mishandeling in Zoetermeer, een gewonde naar ziekenhuis

Verdachte aangehouden na mishandeling in Zoetermeer, een gewonde naar ziekenhuis

112

1 juli 2020, 22:13

De politie heeft een verdachte aangehouden na een mishandeling in Zoetermeer. Vervolgens zijn meerdere knallen gehoord. Een slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De melding van de schietpartij werd om 20.15 uur gedaan. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Met een helikopter wordt gezocht naar mogelijke andere verdachten. Mensen die meer weten over de mishandeling en schietpartij worden opgeroepen zich te melden bij de politie. https://twitter.com/POL\_DenHaag/status/1278412242913034244

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.