Terug

Volg Hart van Nederland

Getuigen gezocht: meerdere straatroven in Máximapark Vleuten

Getuigen gezocht: meerdere straatroven in Máximapark Vleuten

112

4 juli 2023, 14:22

In het Máximapark in Vleuten zijn de afgelopen weken meerdere mensen beroofd. Dit gebeurde elke keer 's nachts in het weekend. De politie doet nu onderzoek naar de straatroven en zoekt hiervoor getuigen.

De politie meldt dat zij sinds begin juni tot nu toe elk weekend meldingen hebben ontvangen van de diefstallen. Telkens gebeurde dit in de nacht. Ook zeggen ze dat de slachtoffers tijdens de berovingen onder bedreiging hun persoonlijke eigendommen moesten afstaan aan meerdere personen.

Het gaat waarschijnlijk om meerdere daders, omdat de signalementen van de aangiftes uiteen lopen. De politie houdt het park goed in de gaten, opvallend en onopvallend.

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.