Terug

Volg Hart van Nederland

Gasten geëvacueerd bij bruiloft in Friesland: vlammen sloegen uit het dak

112

1 juli 2023, 21:39

In het Friese Bakkeveen op de grens met Groningen en Drenthe heeft zaterdagavond een brand gewoed in een gebouw van een evenementenlocatie waar op dat moment een bruiloft met zo'n honderd gasten werd gevierd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer meldt dat alle mensen in het gebouw aan de Jarig van der Wielen Wei op tijd naar buiten zijn gegaan. Ze zijn opgevangen in een ander pand van de locatie.

Brand in de keuken

De brand woedde in het hoofdgebouw en is vermoedelijk in de keuken en meterkast ontstaan. De brandweer bestreed het vuur vanaf de buitenkant. Op beelden van regionale media was te zien dat de vlammen op een gegeven moment uit het dak sloegen.

Op beelden is te zien dat de vlammen uit het dak slaan.

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.