Terug

Volg Hart van Nederland

Frontale botsing in Winterswijk, vier gewonden naar ziekenhuis gebracht

112

16 juni 2023, 19:03

Bij een frontale botsing in Kotten bij Winterswijk zijn vrijdagmiddag vier gewonden gevallen. Er reden twee auto's op de provinciale weg N319 frontaal tegen elkaar. Dit kwam vermoedelijk doordat een van de bestuurders op de verkeerde weghelft belandde.

Geparkeerde voertuigen raakten ook beschadigd door de botsing, meldt Omroep Gelderland.

Naar het ongeluk kwamen zowel Nederlandse als Duitse hulpdiensten. Politie Oost Nederland laat aan Hart van Nederland weten dat alle inzittenden naar het ziekenhuis zijn gebracht, maar er is bij alle vier geen sprake van ernstig letsel.

Verder is er niks bekend over de inzittenden. De weg bij Kotten is voorlopig nog dicht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.