Terug

Volg Hart van Nederland

Fietsster (35) overleden na aanrijding Rotterdam, bestuurder rijdt door

112

14 juni 2023, 08:15

Een 35-jarige fietsster is overleden na een aanrijding met een voertuig in Rotterdam. Na het ongeval werd ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze kwam te overlijden. De bestuurder van het voertuig, een wit busje, is na de aanrijding doorgereden.

Het voorval vond rond 23.20 uur plaats op de kruising tussen de Mathenesserweg en de Schiedamseweg in de wijk Delfshaven. Later werd het busje verderop in de Maasstad aangetroffen. Kort daarna is door de politie een 38-jarige man aangehouden. Mogelijk is hij de bestuurder.

'Veel sterkte'

De politie is nog bezig met het onderzoek. Ze roepen getuigen op zich te melden. Ook wensen ze de nabestaanden van de overleden vrouw veel sterkte toe.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.