Terug

Volg Hart van Nederland

Fietser komt onder bus in Venlo en overlijdt

112

15 dec 2022, 19:08

In Venlo is donderdagavond een fietser onder een bus van Arriva terechtgekomen en als gevolg daarvan overleden. Het ongeval gebeurde rond 17.20 uur op het Stationsplein in het Limburgse stadje.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar elke hulp kwam te laat. Het ongeluk gebeurde toen de buschauffeur bij een afslag op het plein het slachtoffer schepte. De chauffeur is aangehouden en wordt gehoord, wat bij een ernstig ongeval gebruikelijk is.

De politie kon nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer omdat eerst de familie nog op de hoogte gebracht moet worden.

ANP

Beeld: Track88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.