Terug

Volg Hart van Nederland

Fietser (77) overleden na aanrijding met voetganger in Didam

Fietser (77) overleden na aanrijding met voetganger in Didam

112

12 mrt 2023, 12:10

Een 77-jarige fietster uit Beek (Gelderland) is zaterdagavond overleden nadat ze eerder op de dag in botsing was gekomen met een voetganger op de Bievankweg in Didam, meldt de politie zondag.

Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur. De voetganger liep samen met een andere man over een bromfietspad waar de vrouw fietste. Door de botsing raakte de vrouw gewond. Het slachtoffer werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de avond is overleden.

Onder invloed

De voetgangers, twee mannen van 33 en 37 jaar, waren onder de invloed van alcohol. Zij zijn na het ongeval aangehouden en verhoord, maar zijn inmiddels weer vrijgelaten. De politie onderzoekt hoe de botsing kon gebeuren en vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.