Terug

Volg Hart van Nederland

Fanny uit Sappemeer al sinds januari vermist, politie begint speciale actie

112

15 feb 2023, 22:39

De politie trekt alles uit de kast om de vermiste Fanny de Vries te vinden. Woensdag is een flyeractie gehouden voor de 70-jarige vrouw uit Sappemeer, die op zondag 29 januari verdween. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. "Hoe kan het dat iemand zomaar verdwijnt?", vraagt een buurtbewoonster zich af.

Het gebeurt niet heel vaak dat de politie een flyeractie op touw zet voor een vermist persoon maar voor de verdwenen vrouw wordt een uitzondering gemaakt: "We willen een ander publiek aanboren", zegt politiewoordvoerder Renate Winkel. "En vandaar dat we twee uur lang de straat op gaan, in de hoop meer te weten te komen. We tasten namelijk volledig in het duister over wat er met Fanny is gebeurd."

Alie de jong, de zus van Fanny, heeft het er enorm moeilijk mee en ligt vaak wakker: "Ik denk soms: ze leeft niet meer", laat ze Hart van Nederland weten. "Tuurlijk heb ik het er moeilijk mee. En ik weet ook niet wat ik moet doen", zegt Alie verslagen. De vermissing zorgt ook bij buurtbewoners voor grote vraagtekens: "Misschien kan ze in een of andere schuur zitten, je weet het niet. Ik hoop dat ze gauw boven water komt", zegt een buurbewoonster.

Fanny de Vries is op 29 januari rond 13.30 uur voor het laatst gezien aan de Noorderstraat/Herenstraat in Sappemeer. Ze is tussen de 1.75 en 1.85 meter lang, heeft een tenger postuur en langer, dun grijs haar. Ze is slecht ter been.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.