Terug

Volg Hart van Nederland

Familie start inzamelingsactie voor boeren na verwoestende brand

Familie start inzamelingsactie voor boeren na verwoestende brand

112

7 mrt 2018, 21:48

Familie van de twee boeren uit Zwaagdijk waarbij zaterdag brand is ontstaan, is een crowdfundingsactie gestart. Bij de brand konden alle 80 koeien in eerste instantie worden gered, maar moesten 30 van hen alsnog een spuitje krijgen omdat ze teveel rook hebben ingeademd. De crowdfundactie is vooral bedoeld om geld in te zamelen voor de verloren voertuigen die in vlammen op zijn gegaan. Die waren niet verzekerd tegen brand. Het doel is 25 duizend euro, er is al ruim 17 duizend opgehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.