Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste tiener uit Rotterdam in goede gezondheid gevonden

112

6 feb 2024, 19:41

De 15-jarige tiener die sinds zondagnacht vermist was vanuit de Rotterdamse wijk Ommoord, is weer terecht. Dat meldt de politie op X.

Dinsdagavond verspreidde de politie een foto en het signalement van de tiener. Een paar uur later was ze weer terecht. Het meisje is volgens de politie in goede gezondheid gevonden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.