Terug

Volg Hart van Nederland

Familie: lichaam vermiste Kamran onder het puin vandaan gehaald

112

31 jan 2024, 16:40

Het lichaam van de vermiste Kamran die onder het puin lag na de verwoestende explosie en daaropvolgende brand in Rotterdam-Zuid is gevonden. Dat laat de familie van de man weten aan Hart van Nederland.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel bekend, maar waarschijnlijk gaat het om Kamran Khan. Een zwager zegt tegen Hart van Nederland dat hij met anderen woensdagochtend op dezelfde plek heeft gezocht. Toen zagen ze een lichaamsdeel en wisten ze zeker dat het om Kamran ging.

Het lichaam werd door zes familieleden van de plek weggedragen naar een witte tent, daar kan de familie afscheid van hem nemen. Daarna wordt het lichaam meegenomen voor onderzoek.

Zelf zoeken

Het bergen gebeurde nadat enige tijd daarvoor twee betrokkenen over de omheining waren geklommen. Zij gingen zelf zoeken naar het lichaam onder het puin.

Vlak nadat het lichaam van Kamran was geborgen en werd meegenomen wist opnieuw een man de plaats delict te betreden. De politie moest optreden om te voorkomen dat anderen ook weer tussen het puin zouden gaan zoeken. Door een bekende van de man, onder begeleiding, het terrein op te laten kon hij daar weggehaald worden.

Er waren naar schatting zo'n honderd belangstellenden aanwezig. Sommigen reageerden emotioneel op de gebeurtenissen.

Zware explosie

Het pand werd maandagavond getroffen door een zware explosie, gevolgd door een felle brand. Eerder raakten al twee mensen gewond, waarvan een licht. Nog twee anderen worden vermist. Vermoedelijk liggen zij ook onder het puin.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.