Terug

Volg Hart van Nederland

Na explosie nu schietpartij in Rotterdamse buurt, portiek doorzeefd met kogels

112

26 apr 2023, 08:41

Een portiek in de Rotterdamse wijk het Oude Westen is woensdagochtend doorzeefd met kogels. In ramen van de eerste, tweede en derde etages zijn kogelgaten te zien.

Bij de schietpartij, even voor 06.00 uur aan de Van Speykstraat, raakte niemand gewond. De politie geeft aan meerdere hulzen gevonden te hebben. Op foto's zijn zeker 17 kogelgaten te tellen. Volgens een woordvoerder "is er schade aan de portiek op de tweede verdieping". Naar de schutter wordt nog gezocht, de politie heeft nog geen verdachten in beeld.

Explosie

In de nacht hiervoor was er al een explosie bij de flat. Dinsdag werden de ruiten van de portiek eruit geblazen. Het glas lag over de straat verspreid en enkele geparkeerde auto's raakten beschadigd. Alle woningen werden ontruimd. Ook aan de Crooswijkseweg ging dinsdagochtend een explosief af.

Buurtbewoners reageerden geschokt en dat zie je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.