Terug

Volg Hart van Nederland

Explosie bij coffeeshop in Rotterdam

Explosie bij coffeeshop in Rotterdam

112

1 sep 2022, 05:46

De Slaghekstraat in de Rotterdamse wijk Feijenoord is in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.30 uur opgeschrikt door een explosie bij een coffeeshop. Hier zijn geen gewonden bij gevallen, meldt de politie.

Volgens de politie zijn meerdere ruiten van de shop vernield en raakten ook geparkeerde auto's beschadigd door rondvliegend glas. Enkele omwonenden moesten vanwege de explosie tijdelijk hun huizen verlaten. Na enige tijd konden zij weer terug naar binnen.

Getuigenoproep

Het Team Explosieven Verkenning (TEV) is ter plaatse gekomen. De politie onderzoekt verder wat er precies is ontploft en doet buurt- en sporenonderzoek. Ook worden getuigen gevraagd zich te melden.

ANP

Beeld Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.