Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme ravage: automobilist rijdt meubelzaak in Oudheusden binnen en slaat op de vlucht

112

22 jan 2024, 21:11

Een automobilist is maandagavond de achtergevel van een meubelzaak in het Brabantse Oudheusden ingereden. Dit gebeurde bij meubelzaak Schreuder aan de Laagstraat.

De automobilist is er na de aanrijding vandoor gegaan, volgens een videocorrespondent ter plaatse. Ook de overige twee passagiers zijn weggerend. De politie doet momenteel onderzoek en bekijkt daarbij de camerabeelden in de omgeving.

Schadehulp ter plaatse

Het winkelpand moet waarschijnlijk dichtgetimmerd en gestut worden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Reality Photo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.