Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (22) overleden en twee gewonden door verkeersongeluk in Oss

112

3 sep 2022, 07:52

Door een aanrijding tussen twee auto's op de Vorstengrafdonk in het Brabantse Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige vrouw uit Berghem om het leven gekomen. Ook zijn er twee gewonden gevallen.

Volgens de politie gebeurde het ongeval rond 04.00 uur bij de kruising met de Graafsebaan. Beide gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Oud-Gastel

Vrijdagavond kwamen er twee jonge kinderen en twee vrouwen om het leven bij een zwaar ongeluk in Oud-Gastel. Het ongeluk gebeurde aan de Blauwhekken. Twee auto's zijn op elkaar gebotst, de politie heeft een van de bestuurders aangehouden. Onder de slachtoffers zijn een vrouw van 39 jaar oud, haar 8-jarige zoon en haar 10-jarige dochter, en een vrouw van 42. De 9-jarige dochter van deze 42-jarige vrouw ligt gewond in het ziekenhuis.

Hart van Nederland / ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.