Terug

Volg Hart van Nederland

Duikers vissen 128 kilo cocaïne op onder Braziliaans zeeschip in Amsterdamse haven

Duikers vissen 128 kilo cocaïne op onder Braziliaans zeeschip in Amsterdamse haven

112

14 feb 2023, 16:07

Een duikteam van de douane heeft afgelopen zaterdag 128 kilo cocaïne aangetroffen onder een zeeschip in de Amsterdamse haven.

Het gaat om een Braziliaans schip, dat ligt aangemeerd in de Westhaven. De vondst is gedaan tijdens een reguliere controle, laat een woordvoerder van de FIOD weten aan Hart van Nederland.

De drugs zijn inmiddels vernietigd. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. Het HARC-team Amsterdam, een samenwerkingsverband tussen de douane, FIOD en politie, doet onderzoek naar de zaak.

Foto: FIOD

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.