Terug

Volg Hart van Nederland

Drugsafval in honderd jerrycans en vaten gevonden in Hoogerheide

Drugsafval in honderd jerrycans en vaten gevonden in Hoogerheide

112

23 dec 2020, 19:36

De politie heeft in een vrachtwagentrailer aan de Jac Jansenweg in het Brabantse Hoogerheide woensdagmiddag bijna honderd jerrycans en grote vaten met drugsafval gevonden. Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om het afval af te voeren. Volgens de politie zijn er geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Agenten kregen rond 12.00 uur een melding van een logistiek bedrijf over de trailer. Na bemonstering van de inhoud van de vaten werd vastgesteld dat het om drugsafval ging. De omgeving werd afgezet. Nadat het onderzoek klaar was, werd het terrein rond 16.00 uur weer vrijgegeven. Tekst: ANP Beeld SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.