Terug

Volg Hart van Nederland

Dronken Duitser rijdt bijna van kademuur in uitgaansgebied Eindhoven

112

21 jan 2024, 09:19

Een beschonken Duitser heeft zaterdagnacht bijna een nat pak gehaald. Dat gebeurde nadat de automobilist bijna van een kademuur aan het Stratumseind reed. Het water van de Dommel is door de lage temperaturen nu ijskoud.

Omstanders zagen het gebeuren en wisten de hulpdiensten te alarmeren. Uit angst dat de auto alsnog in het water terecht zou komen is onder andere de brandweer opgeroepen.

Lastige klant

Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand op de kademuur. De Duitse bestuurder kon op eigen kracht uitstappen. Wel constateerde de agenten dat de man 'nogal dronken' was. Omdat de man lastig deed, en zelfs terug in zijn auto wilde om een dutje te gaan doen werd de man aangehouden door de politie.

De auto is door een bergingsbedrijf van de kademuur getakeld en meegenomen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.