Terug

Volg Hart van Nederland

Drie jonge vrouwen opgepakt vanwege explosie in Groningen

112

2 nov 2023, 19:20

De politie pakte deze week drie jonge vrouwen uit Tilburg op die worden verdacht van betrokkenheid bij een explosie in Groningen.

Het gaat om een explosie die plaatsvond op 12 september aan de Herestraat in Groningen. Een 18-jarige vrouw uit Tilburg werd op 31 oktober opgepakt. Eén dag later werden een 18-jarige vrouw en een 19-jarige vrouw uit dezelfde Brabantse plaats opgepakt.

Jongen opgepakt

Een 17-jarige jongen werd op 22 oktober al opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de explosie. Hij wordt ook verdacht van een andere explosie in Winschoten.

Er vinden vanaf juli al meerdere ontploffingen en andere incidenten plaats in Winschoten, Oude Pekela en Groningen. De politie vermoedt dat dit te maken heeft met "conflicten in het criminele circuit".

ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.