Terug

Volg Hart van Nederland

Douane vindt honderden kilo's coke tussen de slippers

Douane vindt honderden kilo's coke tussen de slippers

112

1 apr 2022, 14:13

De douane heeft een lading van honderden kilo's cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. De pakketten met drugs zaten verstopt in sporttassen en waren afkomstig uit Nicaragua.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat de totale vangst 600 kilo bedraagt. De hele partij heeft een straatwaarde van bij 50 miljoen euro. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

Slippers

De drugs werden vervoerd in een container met een lading slippers. Die waren vanuit Nicaragua via Panama onderweg naar Nederland.

De slippers waren bestemd voor een bedrijf in Rotterdam dat volgens het OM waarschijnlijk niets met de smokkel te maken heeft.

Beeld: Openbaar Ministerie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.