Terug

Volg Hart van Nederland

Doorrijder die Groningse man (67) zwaargewond achterliet aangehouden

112

21 aug 2023, 16:33

De fietser die zondagochtend zwaargewond in het ziekenhuis belandde door een aanrijding op de Kraneweg in Groningen is een 67-jarige man uit die stad. Dat meldt de politie maandagmiddag. De man werd aangereden door een auto die na het ongeval is doorgereden.

In de omgeving van de Kraneweg vond de politie na aanwijzingen van ooggetuigen een auto met schade. Deze is in beslag genomen voor onderzoek.

Doorrijder aangehouden

De bestuurder van de auto heeft zich maandagmiddag gemeld op het politiebureau. Het gaat om een 21-jarige man uit Winschoten, aldus de politie. Hij is aangehouden en zal worden verhoord.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.