Terug

Volg Hart van Nederland

Doodgeschoten Ossenaar (23) is bekende van de politie

112

15 apr 2022, 20:13

De 23-jarige Ossenaar die donderdagmiddag werd doodgeschoten in zijn woonplaats was een bekende van de politie. Wie verantwoordelijk is voor de schietpartij is nog onbekend. Het onderzoek is nog gaande, meldt de politie.

Het slachtoffer reed donderdagmiddag in de Leeuwerikhof in Oss op een scooter toen hij meerdere keren onder vuur werd genomen. Kort na het incident was het slachtoffer nog in leven, maar hulp van hulpdiensten mocht niet meer baten.

Vanwege het mooie lenteweer waren op dat moment veel mensen op straat. Aan getuigen van het schietincident is slachtofferhulp aangeboden.

Beschoten uit een auto

Volgens Omroep Brabant zat de vader van het slachtoffer achterop de scooter en werd de scooter beschoten vanuit een auto. De politie zegt op de hoogte te zijn van deze berichten, maar wil daar niets over kwijt.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het schietincident. Mensen die meer weten of hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.