Terug

Volg Hart van Nederland

Dodelijk ongeval op A16 bij Rotterdam

112

22 okt 2023, 10:07

Op de A16 bij Rotterdam is zondagochtend een automobilist verongelukt. Het dodelijk ongeval vond plaats rond 07.00 uur, toen twee auto's op elkaar reden ter hoogte van afrit Kralingen. Dat ging zó hard dat de voertuigen 200 meter uit elkaar staan. De automobilist van de witte wagen is daarbij omgekomen, zijn passagier raakte lichtgewond.

Hulpdiensten waaronder meerdere ambulances, brandweer, politie en het mobiel medisch team kwamen snel ter plaatse en hebben geprobeerd de bestuurder van de witte auto te reanimeren. Dat mocht niet baten, het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De forensische opsporing is ter plaatse om te onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Op de A16 richting Terbregseplein is alleen de linkerrijstrook open. De bestuurder van de zwarte auto is ongedeerd, maar wel aangehouden. De 45-jarige Hagenaar wordt verhoord door politie.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.