Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw in Roermond is familie van omgebrachte Gino (9)

112

12 mei 2023, 13:09

De dode vrouw die vrijdagochtend is gevonden in een woning in Roermond is de tante van Kelly, de zus van de vorig jaar omgebrachte Gino. Dat laat ze weten aan Hart van Nederland. Kelly is bij de woning waar het lichaam van haar tante is gevonden langs geweest.

De politie wil dit nog niet bevestigen, maar meldt wel dat het om een 51-jarige vrouw gaat. Verder bevestigt de politie dat een 47-jarige man uit Roermond is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

UPDATE: de verdachte is later vrijgelaten en geen verdachte meer.

Volgens buren is de dode vrouw de bewoonster van het huis, en is haar vriend de man die door de politie is meegenomen. De laatste weken zou tussen beiden regelmatig onenigheid zijn geweest, waarbij de politie enkele malen zou hebben ingegrepen.

De hulpdiensten hebben vrijdag nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar zonder succes. Wie de melding heeft gedaan dat reanimatie nodig was, wilde de woordvoerster van de politie niet zeggen. Wel zei ze dat de verdachte wordt gehoord om te achterhalen wat diens betrokkenheid was bij de dood van de vrouw.

Dit is wat de politie allemaal op dit moment weet over de dood van de vrouw:

Interview woordvoerder politie over verdachte dood in Roermond
2:27
Interview woordvoerder politie over verdachte dood in Roermond

Werkzaamheden

Pal voor de woning vonden vrijdagochtend graafwerkzaamheden plaats voor de aanleg van glasvezel. Werklieden van de aannemer hebben het gegraven gat weer dichtgegooid om de hulpdiensten toegang te verlenen.

Beeld: Track88

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.