Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw (34) gevonden op parkeerplaats in Eindhoven

112

10 feb 2023, 08:17

De politie is een onderzoek gestart nadat vrijdagochtend een 34-jarige dode vrouw is gevonden op een parkeerplaats in Eindhoven.

Het lichaam werd rond 7:00 uur gevonden op de parkeerplaats aan het Herodotusplein. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie schrijft op Twitter dat nog rekening wordt gehouden met alle scenario's. Op dit moment probeert de politie de identiteit van de overleden vrouw vast te stellen.

De omgeving is afgezet. De forensische specialisten checken de de locatie op sporen. De politie is op dit moment druk bezig met (buurt)onderzoek. Ze is op zoek naar mensen die meer informatie hebben of die beschikken over camerabeelden in de buurt van het Herodotusplein.

Later meer.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.