Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist overleden bij ongeval op A12 bij Ede

112

8 nov 2023, 07:41

Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen bij een ongeval op de A12 bij Ede. Bij het ongeval waren twee auto's betrokken, meldt een politiewoordvoerder. In ieder geval een persoon die in de andere auto zat, is naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 00.30 uur plaats op de snelweg richting Utrecht. In de auto van de omgekomen automobilist zaten geen andere mensen. Hoeveel mensen in de andere auto zaten, weet de politiewoordvoerder niet precies.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.