Terug

Volg Hart van Nederland

Dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam

112

6 jan 2024, 07:47

In Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand om het leven gekomen bij een woningbrand, meldt de brandweer.

De brand ontstond rond 02.30 uur in een portiekwoning aan de Pleinweg (Charlois). De brandweer ontruimde de portiek en enkele naastgelegen woningen. Rond 03.30 uur had de brandweer het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.