Terug

Volg Hart van Nederland

Capellenaar door geweld omgekomen

Capellenaar door geweld omgekomen

112

21 jan 2018, 10:53

In een woning in Capelle aan den IJssel is een 55-jarige man dood gevonden. Hij blijkt door geweld om het leven te zijn gekomen. Het slachtoffer werd zaterdagavond laat door zijn huisgenoot, die thuiskwam, levenloos aangetroffen in de keuken. De politie begon een onderzoek in de woning aan het Alouette Erf. Na een schouw volgde zondag de conclusie dat geweld is gebruikt. Een rechercheteam van twintig man is op de zaak gezet. De politie doet ook buurtonderzoek en wil graag spreken met getuigen. Beelden: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.